• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zoutlampen (17)

Merken
Sale
 Biova zoutlamp Himalayazout 2-4 kilo
Biova zoutlamp Himalayazout 2-4 kilo
€22,95 €19,99
Biova zoutlamp Himalayazout 7-10 kilo
€33,99
Biova zoutlamp Himalayazout 3 kilo vuur korf
€33,95
Biova zoutlamp Himalayazout bol
€55,99
Biova Himalayazout lamp piramide 2-3kilo
€50,99
Biova zoutlamp Himalayazout obelisk 3-4 kilo
€57,00
Biova zoutlamp Himalayazout 5-6 kilo hart
€62,00
Biova zoutlamp Himalayazout 13-18 kilo
€55,99
Biova zoutlamp Himalayazout 19-27 kilo
€75,00
Biova zoutlamp mini USB met kleurwissel
€15,95
Biova zoutlamp Himalayazout 40-60 kilo
€309,00
Biova zoutlamp Himalayazout 1-2 kilo zoutschaal
€61,00
Biova zoutlamp Himalayazout 4-6 kilo
€27,99
Biova zoutlamp mini USB normaal
€14,95
Biova zoutlamp Himalayazout roos
€61,00
Biova zoutlamp Himalayazout 90-120 kilo
€449,00
Biova zoutlamp Himalayazout 7- 8 kilo dolfijn
€95,00
Toon 1 - 17 van 17

Zoutlampen

Zoutlampen

Naast dat zoutlampen een schitterende aanvulling zijn op je interieur, hebben ze ook veel voordelen op het gebied van gezondheid. Daarom biedt Natuurlijkperpost je een ruime keuze aan deze multifunctionele lampsoorten, tegen zeer betaalbare prijzen. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten. Doordat ze met de hand zijn gemaakt, zijn ze bovendien altijd uniek. Bijzonder toch? Wil je meer weten over de gezondheidsvoordelen van zoutlampen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen je graag uit welke zoutlamp voor jou het meest geschikt is.

Zoutlamp is goed voor je gezondheid

De zoutlampen van Natuurlijkperpost zijn allemaal gemaakt van Himalayazout. Dit is kristalzout afkomstig uit een gebied in Pakistan, bij het Himalayagebergte. Het kristalzout is hier miljoenen jaren geleden op een natuurlijke wijze afgezet. Vandaag de dag gebruiken we deze zouten voor tal van doeleinden. Niet in de laatste plaats omdat dit zout ook als smaakversterker erg gezond is. Specifiek voor de zoutlamp geldt dat deze een hoge concentratie aan negatieve ionen heeft, deze brengt het totaal van negatieve en positieve ionen weer in balans. Dit betekent dat een zoutlamp de ongezonde atmosfeereffecten op je lichaam vermindert. Juist daarom bevelen we iedereen een zoutlamp aan.

Ook voor een optimale nachtrust

Uiteraard geeft het warme licht van zoutlampen een bijzondere en ontspannen sfeer in je leefruimte. Daarnaast zuiveren deze lampen de lucht van onder meer de negatieve straling die afkomstig is van je elektronische apparaten. Plaats je de zoutlamp in je slaapkamer, dan zal je bovendien merken dat je beter slaapt. We noemden het al, bij Natuurlijkperpost.nl kun je de zoutlamp in diverse soorten en maten bestellen. Zo hebben we piramidevormige lampen, hartvormige lampen, obelisk lampen en tal van andere vormen.

Zoutlamp kopen bij NatuurlijkPerPost.nl

Wist u dat wanneer u een zoutlamp bij natuurlijkperpost.nl koopt, daar veel voordelen aan zitten? Wanneer u vandaag voor 16.00 uur besteld heeft u het product de volgende dag al in huis! Altijd gratis thuisbezorgd! Altijd 14 dagen bedenktijd hebt! Altijd alle producten 100% natuurlijk zijn! 

Zoutlamp kopen? Klik dan hierboven op de door u gewenste categorie.

 

Zoutlampen hebben niet op iedereen hetzelfde effect. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.