• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zeezout (25)

Merken
Soort product
Subcategorie Food
Kenmerken Food
Nutrikraft Keltisch zout gemalen en gedroogd fijn 1 kilo
€10,99
Nutrikraft Keltisch zeezout Sel gris de Guerande grof 5 kilo
€22,99
Toon 1 - 24 van 25

Zeezout

Zeezout

In deze categorie vind je een grote verscheidenheid aan zeezout. Van Afrikaans parelzout tot Italiaans zeezout en Hawaii zout. Alle producten zijn natuurlijk en onbehandeld. Klik op de zoutsoort voor informatie over de herkomst en de smaak. Wie bewust kookt en een gezonde leefstijl aanhoudt, gebruikt bewust zeezout. TIP! Zeezout is uitstekend geschikt voor een lekkere korst op Vis en Vlees

Keltisch zeezout of sel gris wordt gewonnen in Frankrijk in de region de Guerande. Keltisch zeezout is uitermate geschikt als gezond culinair zout en voor de lichaamsverzorging zoals scrubzout of badzout. Wij verkopen handmatig gewonnen en onbewerkt keltisch zeezout. Ketisch zeezout is rijk aan mineralen en daarmee een gezonder alternatief voor het normale keukenzout.

Zeezout kopen bij NatuurlijkPerPost.nl

Wist u dat wanneer u zeezout bij natuurlijkperpost.nl koopt, daar veel voordelen aan zitten? Wanneer u vandaag voor 16.00 uur besteld heeft u het product de volgende dag al in huis! Altijd gratis thuisbezorgd! Altijd 14 dagen bedenktijd hebt! Altijd alle producten 100% natuurlijk zijn! 

Deze zouten kopen? Klik dan hierboven op de door u gewenste categorie.