• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Purasana (12)

Merken
Toon 1 - 12 van 12

Purasana

De roots van Purasana bvba liggen in Komen, waar Raf De Jonckheere in 1977 een natuurwinkel opende: Biovita.

Rafs passie voor biologische en kwaliteitsvolle producten, zijn vele bezoeken aan buitenlandse beurzen én zijn neus voor de nieuwste foodtrends zorgden er in 2010 voor dat hij klaar was voor zijn volgende ambitieuze stap. Het eigen merk Purasana was geboren en nam meteen een vliegende start. De eerste producten die op de markt verschenen, waren de biologische plantenpoeders. Purasana bvba is dankzij eigen merken en sterke distributiemerken nog steeds trendsetter op de health- en foodmarkt. 

Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s.

Met de Purasana-producten wil hij mensen mooier, gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

Daarnaast is Purasana bvba trots om eveneens officiële verdeler te zijn van enkele vooraanstaande merken uit de bio- en de natuurlijke productenmarkt. Op deze manier is er een mooi en gezond evenwicht tussen de huismerken en de distributiemerken.