• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olivella (1)

Merken
Toon 1 - 1 van 1

Olivella

Olivella heeft natuurlijke huidverzorging producten zoals olijfzepen, shampoos, oliën, crèmes en lippenbalsems op basis van 100 % olijfolie uit de eerste persing. Olivella wordt het mediterrane dieet voor de huid genoemd. Deze naam heeft ze te danken aan de hoge dosering olijfolie.

Olijfolie producent Giorgiomaria del Papa richtte in 1945 het gezonde verzorgingsmerk op. Hij besefte dat er meer mogelijk was met olijfolie dan gebruik voor in de keuken. Del Papa werkte nauw samen met het 'Instituto Acidi Grassi' in Milaan.

Olivella helpt je om beter en gezonder te leven. De producten zijn puur en komen rechtstreeks uit de natuur. Ze voeden, herstellen en reguleren de vochtbalans van de huid.

De shampoos, zepen, oliën, crèmes en balsems bevatten onder andere natuurlijke antioxidanten en vitamines, die zogen dat de huid jonger blijft. Olivella helpt ook tegen huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. De  producent ontwikkelt steeds weer nieuwe producten .Daarmee houdt hij de Italiaanse huidverzorging traditie hoog in het vaandel.